3 æg-lektioner til påske

3 Egg Object Lessons for påske Skrevet af Mimi Bullock – Opdateret 31. august 2017 Det ubehagelige æg spiller ingen rolle i den sande påskehistorie, men børnene er ligeglad. Tusindvis af små

Skrevet af Mimi Bullock – Opdateret 31. august 2017

Det ubehagelige æg spiller ingen rolle i den sande påskehistorie, men børnene er ligeglad. Tusindvis af små børn vågner op og forventer en kurv og æg at jage hvert år. Som lærere synes jeg, at det er et smart skridt at udnytte folkekulturen. I min børne kirke blev SpongeBob Squarepants blevet reddet og erklæret, “Jeg er klar! Jeg er klar! Jeg er klar til børns kirke! “(Efterfølgere af den animerede serie vil forstå.) En anden gang brugte vi bilens dille at erklære,” Livet er en motorvej – og Gud kører mig! “Æget er ingen undtagelse for min holdets kreative ideer! Vi kom op med 3 æg objekt lektioner til påske at bruge til vores kids ministerium.

Den utrolige ægfald: Dreng med denne sjov! Jeg elskede det så meget (eller mere) end børnene. Her er hvad vi gjorde. Vi bragte fire æg i kirken. (Vi havde kun brug for to, men bragte ekstra i tilfælde af revner.) Jeg lagde en klar glasskål på gulvet for at fange det faldne æg, men jeg ønskede, at børnene skulle se påvirkningen.

Jeg fortalte en historie for at give et eksempel på Guds beskyttelse. Vi valgte historien om de tre hebraiske drenge, Shadrach, Meschach og Abedneggo. Min klasse hørte om Guds beskyttelse, og hvordan bøn hjælper med at styrke denne beskyttelse. Jeg holdt op med ægget og sagde: “Dette æg er som dig og jeg uden Gud, der lever i vores hjerte og beskytter os mod den usynlige verden.” Jeg faldt ægget i skålen fra en højde på ca. 5 fod. Splatter city!

“Men hvad sker der, hvis vi lever et bønens liv og er dækket af hans beskyttelse?” Min assistent og jeg tilføjede tre lag bobleplader rundt om ægget. Vi talte om hvert lag. Disse lag var bøn, tilbedelse og tro. Vi faldt ægget til jorden, og det brød ikke. Børnene blev forbløffet! Vi skar væk boblen wrap for at bevise, at der ikke var revner.

Gud farver vores liv: Jeg beder forældre om at sende børn til kirke i legetøj i dag, eller jeg giver smocks til at beskytte deres tøj. Baglæns nedadgående knap fungerer godt. Mine frivillige koge snesevis af æg og vi forbereder skåle af farve. Før vi har vores ægfarveaktivitet, holder jeg et almindeligt hvidt hårdkogt æg i. Jeg demonstrerer, hvordan alle æggene i kartonen ser det samme ud. Kedelig! Men Gud farver vores liv. Når vi lever for ham, er hvert liv dejligt, specielt og vigtigt.

Hvad er der indeni? Jeg foretrækker at give dette objekt lektion ved hjælp af et hårdkogt æg, men du kan også bruge det rå også. Jeg siger: “Som æblet har ægget tre dele: En æggeblomme, en hvid og en skal. Gud, Jesus og Helligånden er som dette æg. De arbejder alle sammen perfekt. “Vi skrækker yderlaget, (Helligånden) for at se æggehvide (Jesus). Vi skærer gennem det hvide for at se æggeblommen i centrum, (Gud.) Mine børn elskede det!

Jeg håber, at disse ægobjekt lektioner til påske hjælper dig med at bringe evangeliet til dine børn i år!

Læs mere fra Mimi ved at besøge sin blog på opfordring til kristne.

Like this post? Please share to your friends:
Forældre og børn
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: