5 åndelige lektioner at lære af cykelture

5 Åndelige lektioner at lære af Cykelture Skrevet af Mimi Bullock – Opdateret 6. marts, 2017 Den yngre jeg tilbød cykelture. Det er en aktivitet, jeg har fået væk fra, som jeg fik

Skrevet af Mimi Bullock – Opdateret 6. marts, 2017

Den yngre jeg tilbød cykelture. Det er en aktivitet, jeg har fået væk fra, da jeg blev ældre, men nogle af mine lykkeligste barndomsminder har mig på en cykel. Kan du huske barnet med den halte hestehale, der krydsede rundt på en lyserød cykel med tattered plastpom-pom håndtag? Det var mig! Det var ikke en god dag, medmindre jeg havde slugt mindst en fejl og skinnet et knæ eller en albue. Jeg er sikker på at jeg kom hjem og græd et par gange, men du ved, jeg husker næsten ikke disse ulykker. Jeg kan huske de gode tider. Tro det eller ej, cykelture bragte også nogle åndelige lektioner. Bare tænk, hele tiden gav Gud mig disse fem vigtige åndelige lektioner.

  1. Balance er alt. Er det ikke sandheden? Du kan ikke cykle mere end et par tommer uden at mastre balancen. Uden balance falder du – det gør ondt. Hvordan svarer det til en åndelig lektion? Vi har brug for åndelig balance i vores liv. Vi skal gøre tid til at gøre alle de ting, der er nødvendige for god sjælvedligeholdelse. Det er godt, at du læser Bibelen, men du skal også bede og tilbede.
  2. Der vil være bakker – bygge disse muskler. Hindringer er spredt gennem hele dit liv. Du kan ikke undgå dem. Hindringer er som de bakker vi alle kæmpede for at mestre, nogle gange er du nødt til at komme ud af cyklen og skubbe, andre gange bare at anvende lidt mere indsats giver lindring. At overvinde nogle få forhindringer bygger dine åndelige muskler! Gå efter det! Du kan gøre det!
  3. Medbring nogle Band-Aids. Ulykker vil ske. Du må ikke frygte eller frygte dem. Forbered dig på dem! Få nogle åndelige Band-Aids! Bed over dit liv og bede Gud om at lede dine stier. Omgiv dig med støttende troendes folk. Bed helligånden om at helbrede dig for eventuelle sår, du kommer på vejen.
  4. Hjelme er dorky, men de kan redde dit liv. For at være ærlig var min cykeloplevelse længe før hjelme var obligatoriske, men jeg kan se behovet for dem. De kan se dorky ud, men de kan faktisk redde dit liv. Sæt den hjelm af frelse og beskyt dit sind. Forny dit sind med Guds ord dagligt!
  5. At sige “Whe!” Når du sejler ned ad en bakke, gør hjertet glædeligt. James 4:14 siger “Hvorfor ved du ikke engang, hvad der vil ske i morgen. Hvad er dit liv? Du er en tåge, der vises en lille stund og forsvinder derefter. “Genop de lykkelige øjeblikke. Tag tid til at værdsætte velsignelserne. Fortsæt. Sig, “Whee!”

Læs mere fra Mimi ved at følge hendes blog på Tools for Kids Church.

Relaterede

Skrevet af Mimi Bullock – Udgivet 3. oktober 2015 Filed Under: Objekt Lessons Sidst opdateret 6 marts, 2017

Om Mimi Bullock

Mimi Bullock har tjent i ministeriet i over 15 år. Hun er forfatter til fire bøger og hundredvis af børneundervisningstimer. Du finder hendes arbejde fuld af kreativitet og lidenskab for børn at kende Jesus personligt.

Like this post? Please share to your friends:
Forældre og børn
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: